dinsdag
06
feb
2018
20:00u

The Lego Movie 2 (Originele versie)The Lego Movie 2

De Lego® Movie 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

 

Bekijk hier de trailer!

donderdag
31
jan
2019
20:00u

ValsVals

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het ‘beste jeugdboek’ van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries

 

 

Bekijk hier de trailer!

woensdag
13
feb
2019
14:00u

Maya de Bij: De HoningspelenMaya De Bij: Honingspelen

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen.

Bekijk hier de trailer!

woensdag
13
feb
2019
20:00u

The Queen CorgiCorgi ( NL )

 

Bekijk hier de trailer!

donderdag
14
feb
2019
20:00u

Circus Noel

Circus Noel

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

 

Bekijk hier de trailer!

donderdag
14
feb
2019
20:00u

Alita: Battle AngelAlita

Het verhaal van Alita: Battle Angel speelt zich een aantal eeuwen in de toekomst af. De achtergelaten cyborg Alita (Rosa Salazar) wordt gevonden op de vuilnisbelt van Iron City door de barmhartige cyber-arts Ido (Christoph Waltz). Hij neemt de bewusteloze Alita mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet. Alles is nieuw voor Alita, elke ervaring beleeft ze voor het eerst. Terwijl ze haar nieuwe leven op de rit probeert te krijgen in de verraderlijke straten van Iron City doet Ido zijn best om Alita af te schermen voor haar mysterieuze verleden. Haar slimme vriend Hugo (Keean Johnson) helpt haar juist herinneringen op te wekken. Er bloeit iets op tussen de twee totdat dodelijke vijanden achter Alita aankomen en haar omgeving bedreigen. Het is op dat moment dat Alita ontdekt dat ze over buitengewone vechtcapaciteiten beschikt die ze kan gebruiken om de vrienden en familie, waarvan ze is gaan houden, te redden. Vastbesloten om erachter te komen waar ze vandaan komt, vertrekt Alita op een reis om het op te nemen tegen de onrechtvaardigheden van deze donkere, corrupte wereld. Gaandeweg zal ze ontdekken dat één jonge vrouw de wereld waarin ze leeft kan veranderen.

 

Bekijk hier de trailer!

donderdag
14
feb
2019
20:00u

Verliefd op Cuba

Verliefd Op Cuba

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

 

Bekijk hier de trailer!

woensdag
06
mrt
2019
20:00u

Captain MarvelCaptain Marvel

Marvel Studios’ Captain Marvel is een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in de jaren 90. In deze nog niet eerder vertoonde geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe, volgen we Carol Danvers. En zien wij hoe zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl er een galactische oorlog uitbreekt tussen twee buitenaardse rassen, die de aarde bereiken, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin dit geweld.

 

 

Bekijk hier de trailer!

donderdag
21
mrt
2019
20:00u

Godzilla 2Godzilla 2 

Na het wereldwijde succes van Godzilla uit 2014 en Kong: Skull Island uit 2017, volgt het volgende hoofdstuk uit de ‘MonsterVerse’: een episch actie-avontuur waarin Godzilla tegenover de meest populaire monsters uit de popcultuur geschiedenis staat.

 

Bekijk hier de trailer!

woensdag
27
mrt
2019
20:00u

Dumbo (Live-Action)

Dumbo ( Live-Action )

Disney s nieuwe live-action speelfilm Dumbo introduceert Holt Farrier, een voormalige circusster, die net terugkeert uit de oorlog. Circus-eigenaar Max Medici roept Holt op om te zorgen voor een pasgeboren olifant wiens oversized oren hem tot een lachertje maken in een nogal lastig circus.

Bekijk hier de trailer!

woensdag
24
apr
2019
00:00u

Avengers: EndgameAvengers: End Game

Vierde film van The Avengers. Plot is nog onbekend.

 

Bekijk hier de trailer!

 

woensdag
08
mei
2019
20:00u

Pokémon Detective PikachuPokemon Detective Pikachu

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar wat er is gebeurd.

 

Bekijk hier de trailer!

woensdag
22
mei
2019
20:00u

Aladdin (Live Action)

Alladin ( Live-Action )

Live Action film van Disney s klassieker Aladdin.

 

 

Bekijk hier de trailer!

woensdag
26
jun
2019
20:00u

Toy Story 4 (Originele versie)Toy Story 4

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie

 

Bekijk hier de trailer!

woensdag
17
jul
2019
20:00u