woensdag
03
okt
2018
20:00u

Smallfoot (Nederlandse versie)Smallfoot ( NL )

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

 

 

Bekijk hier de trailer!

vrijdag
11
jan
2019
20:00u

Andre Rieu NIEUWJAARSCONCERT 2019 VANUIT SYDNEY

Andre Rieu 2018 Maastricht Concert 

Een van de grootste namen in Event Cinema, Andre Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019!

De Koning van de Wals, Andre Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. De eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. Andre Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtigeTown Hall in Sydney.

Vergezel de Maestro, Andre Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.

De avond wordt gepresenteerd door ITVs Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André.

Tickets kosten € 14,50