Transformers (3D ) : The Last Knight , Bier & Bitterballen   12 geweld grof

Transformers (3D ) : The Last Knight , Bier & Bitterballen

Transformers (3D ) : The Last Knight , Bier en Bitterballen

 

Op 21 juni een avond zonder gezeik met je maten naar de nieuwe Transformers ( 3D ) ? In Royal Echt kan het! 

Hoe je het thuis verder regelt met je "babe" is je eigen probleem. Wij doen die avond in ieder geval niet moeilijk…

The Transformers ( 3D ) voor maar € 7,50, Biertje € 1,50, Bitterballen € 1,50.

Film start om 20.30 uur

Toch liever een appelsap ( frisdrank ) zonder het uitnodigende schuimlaagje en alcoholpercentage, dan mag dit natuurlijk ook voor € 1,50

 

Natuurlijk zijn dames ook van harte welkom. 

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.

Regie:
Michael Bay
Cast:
Mark Wahlberg, Josh Duhamel, John Turturro, Stanley Tucci, Anthony Hopkins, Gemma Chan, Laura Haddock, Isabella Moner, e.a.
Genre:
actie
Duur:
149 minuten

reserveer uw kaarten