Marathon: IT - Chapter I & II   16

Marathon: IT - Chapter I & II

Ben jij een echte IT liefhebber? Vanaf donderdag 5 september zal IT Chapter II dagelijks te zien zijn, maar de die-hard fans bieden we 2 maal de kans om beide Chapters achter elkaar op het grote scherm te zien.

Premiere NIght:
Woensdag op donderdagnacht 5 september.
Woensdag 4 september start :
Chapter I om 21:15 
Chapter II om 00:01

Zaterdag 7 september start:
Chapter I om 20:00
Chapter II om 22:30


Entree € 15 p.p
Royal Card houders betalen slechts € 12,50 p.p

 

IT Chapter One:
1988. 'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

 

IT Chapter Two:
27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

reserveer uw kaarten

Woensdag 04-09
21:15ureserveer
Zaterdag 07-09
20:00ureserveer