Ladiesnight: Home again of Weg Van Jou   

Ladiesnight: Home again of Weg Van Jou

Reserveringen worden niet in behandeling genomen, enkel via online verkoop.

Koop hier je tickets voor Home Again of klik op de onderstaande foto

Koop hier je tickets voor Weg Van Jou of klik op de onderstaande foto

 

Dames opgelet! Op woensdag 11-10-2017 presenteren wij jullie weer een nieuwe editie Ladies Night met niet een maar 2 films om uit te kiezen. Jullie mogen kiezen uit de film "Home again" of  "Weg van jou" beide films zullen om 20:30 starten. Tijdens deze Ladies Night kun je geheel relaxed langs alle standjes struinen, waarna je een drankje en hapje* mag kiezen uit ons ruime assortiment. Tijdens Bella Donna's krijgen jullie nog een extra drankje aangeboden waarmee de welbekende goodie bag komt te vervallen. 


* keuze uit:
- Kleine zoete of zoute popcorn 
- Kleine nacho's met salsa of kaassaus
- Gemengde snacks met saus ( 2 frikandellen / 2 kipnuggets / 2 bitterballen )

Home Again

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday). Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

 

 

 

 

 

Weg Van Jou

 De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

 

 

 Zaal tickets bedragen €15,00 euro per persoon en balkonkaarten bedragen €16,00 per persoon. Reserveren voor deze Ladies Night is niet mogelijk, u kunt kaarten direct online kopen en uw plaatsen direct vastleggen.


Bij het kiezen van uw plaatsen graag aansluiten / geen onnodig lege plaatsen overhouden

reserveer uw kaarten