Kleuterbioscoop: Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer   alle

Kleuterbioscoop: Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

Voor de állerkleinste Hulppietjes vertonen wij op zondag 26 november een speciale kleutervoorstelling van Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer.

Het licht blijft een beetje branden en het geluid wordt gedempt. De perfecte setting voor een (van de) eerste bioscoopbezoek(en)

De film start om 10.30 uur. 


Entree bedraagt € 7,50 per persoon. Dit is inclusief ranja voor de kleuters en een drankje naar keuze voor de begeleiders. Na afloop ontvangen alle kleuters ook nog een echt filmdiploma!


Voor aanvang en na afloop van de film zijn er leuke activiteiten in de foyer. En wie weet, misschien komt de Goedheiligman alle lieve Royal-kindjes ook nog wel een bezoek brengen...

Reserveren kan via een mailtje naar kassa@royal-echt.nl met hierin het totaal aantal personen + de naam, geboortedatum en geboorteplaats van de kleuter(s).

Regie:
Aram van de Rest
Cast:
Wilbert Gieske, Anna-Sophie Kummer, Vincent Visser, Meldoy Klaver, Joke Bruijs, Mike Weerts, Beryl van Praag, Anouk de Pater, Job Bovelander, Gerard Cox, Wendy Brouwer, Jaak van Assche, Walter de Donder, Andy Peelman
Genre:
jeugd, familiefilm
Duur:
67 minuten

reserveer uw kaarten