Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman: Winterpret   alle

Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman: Winterpret

Voor de állerkleinste Brandweerhulpjes vertonen wij op zondag 18 november een speciale kleutervoorstelling van Buurman & Buurman: Winterpret

Het licht blijft een beetje branden en het geluid wordt gedempt. De perfecte setting voor een (van de) eerste bioscoopbezoek(en)

De film start om 10.30 uur. 


Entree bedraagt € 8,00 per persoon. Dit is inclusief ranja voor de kleuters en een drankje naar keuze voor de begeleiders. Na afloop ontvangen alle kleuters ook nog een echt filmdiploma!


Voor aanvang en na afloop van de film zijn er leuke activiteiten in de foyer.

Reserveren kan via een mailtje naar kassa@royal-echt.nl met hierin het totaal aantal personen + de naam, geboortedatum en geboorteplaats van de kleuter(s).

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Regie:
Marek Benes
Cast:
Kees Prins (Stem), Siem van Leeuwen (Stem)
Genre:
kinderfilm, familiefilm, animatie

reserveer uw kaarten

Zondag 18-11
10:30ureserveer