The Hitmans Bodyguard: Bier en Bitterballen   16 geweld grof

The Hitmans Bodyguard: Bier en Bitterballen

Hitman's Bodyguard: Bier en Bitterballen

Op 16 augustus een avond zonder gezeik met je maten naar The Hitmans Bodyguard ? In Royal Echt kan het! 

Hoe je het thuis verder regelt met je "babe" is je eigen probleem. Wij doen die avond in ieder geval niet moeilijk…

The Hitmans Bodyguard voor maar € 7,50, Biertje € 1,50, Bitterballen € 1,50.

Film start om 20.30 uur

Toch liever een appelsap ( frisdrank ) zonder het uitnodigende schuimlaagje en alcoholpercentage, dan mag dit natuurlijk ook voor € 1,50

 

Natuurlijk zijn dames ook van harte welkom. 

 

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.

Regie:
Patrick Hughes
Cast:
Elodie Yung, Selma Hayek, Tine Joustra, Noortje Herlaar, Abbey Hoes, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Barry Atsma, e.a.
Genre:
actie, komedie
Duur:
118 minuten

reserveer uw kaarten