Fantastic Beasts 1 & 2 Marathon Night ( 3D )   

Fantastic Beasts 1 & 2  Marathon Night ( 3D )

Ben jij een die-hard Fantastic Beasts fan dan is onze speciale Marathon Night een absolute must see. Op dinsdag 13 november bieden wij jou de unieke kans om je geheugen op te frissen met het eerste deel om je daarna helemaal onder te dompelen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald.

De entree bedraagt € 14,50

 

Tijdschema Fantastic Beasts Marathon

21:30 Start Fantastic Beasts: And Where To Find Them ( 3D )

23:45 Pauze 

23:59 Start Fantastic Beasts: Crimes Of Grindelwald ( 3D )

02:20 Einde Marathon 

 

Synopsis:

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling.

 

Synopsis: 
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Regie:
David Yates
Cast:
Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoƫ Kravitz, Dan Fogler, Claudia Kim, Jude Law, Johnny Depp, Callum Turner
Genre:
avontuur

reserveer uw kaarten