Andre Rieu: Shall We Dance   alle

Andre Rieu: Shall We Dance

De concerten van Andre Rieu in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

 

Dit jaar nodigt Andre Rieu u uit om uw danssch oenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - Shall we dance?.

 

Wals mee met Andre Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carriere altijd een grote inspiratie voor Andre geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

 

Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek bij u in de buurt. Andre Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

 

Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met Andre en vele speciale verrassingen. Shall we dance?

 

DATA:

Zaterdag 27 Juli om 19:00 uur

Zondag 28 Juli om 15:00 uur

 

DUUR:

Ongeveer 145 minuten (inclusief pauze)

 

Tickets:

€ 15 per stuk

Genre:
Concert
Duur:
145 minuten

reserveer uw kaarten

Zaterdag 27-07
19:00ureserveer
Zondag 28-07
15:00ureserveer