Andre Rieu NIEUWJAARSCONCERT 2019 VANUIT SYDNEY   alle

Andre Rieu NIEUWJAARSCONCERT 2019 VANUIT SYDNEY

Een van de grootste namen in Event Cinema, Andre Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019!

De Koning van de Wals, Andre Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. De eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. Andre Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtigeTown Hall in Sydney.

Vergezel de Maestro, Andre Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.

De avond wordt gepresenteerd door ITVs Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André.

Tickets kosten € 14,50 

reserveer uw kaarten

Vrijdag 11-01
19:00ureserveer
Zondag 13-01
15:00ureserveer