Andre Rieu 2018 Maastricht Concert    

Andre Rieu 2018 Maastricht Concert

Tip Ticketmenu

André Rieu, de koning van de wals, heeft aangekondigd dat zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste live-optredens ter wereld, in 2018 wordt uitgezonden in meer dan 2.000 wereldwijde bioscopen. De uitzendingen vinden plaats in het weekend van 28 en 29 juli terwijl Rieu dit jaar in zijn moederstad de liefde viert.

‘Amore, My Tribute to Love’ is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide ‘families’: zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album ‘Amore’ dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek. 

André biedt voor dit uiterst bijzondere concert aan een gelukkige winnaar de ultieme muzikale toewijding aan de liefde. Alle bioscoop-bezoekers worden namelijk uitgenodigd om één van de walsen van André op te dragen aan een geliefde. André selecteert dan op beide avonden persoonlijk een inzending en kondigt de winnaar tijdens het concert aan. 

De onvergetelijke concerten die in Maastricht, de Nederlandse thuis-basis van André, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Deze ongeëvenaarde jaarlijkse viering van muziek wordt elk jaar vanuit het comfort van een lokale bioscoop meebeleefd door honderd-duizenden fans over de hele wereld, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

Presentator Robert ten Brink verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met André op het moment dat hij van het podium stapt!

Tickets kosten € 12,50 

Duur:
0 minuten

reserveer uw kaarten

Zaterdag 28-07
19:00ureserveer
Zondag 29-07
15:00ureserveer